In actie voor prostaatkanker

Normal 631b9691fe3f0ad7c79284b63dd32eafe1ff5243
29-10-2018 | 15:03

Prostaatkanker is bij Nederlandse mannen de meest voorkomende vorm van kanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 11.700 mannen prostaatkanker. Jaarlijks overlijden er maar liefst bijna 3.000. Dat zijn acht mannen per dag. Dit kunnen en moeten we stoppen. Onderzoekers van UMC Utrecht werken aan een unieke, nieuwe behandeling.

Onderzoek naar nieuwe behandelingen voor prostaatkanker kost veel geld. Daarom komen wij in actie. Wereldwijd laten duizenden mannen in de maand november hun snor staan om aandacht te vragen voor prostaatkanker en geld te werven voor onderzoek. Vanaf 1 november gaan we met zo veel mogelijk UMC Utrecht meneren een maand niet scheren om geld op te halen voor belangrijk onderzoek naar prostaatkanker. 

Bekijk onze actie

Steun je ons met een donatie om ons doel te behalen?
Jouw donatie draagt bij aan onderzoek naar een nieuwe behandeling van prostaatkanker in het UMC Utrecht. Deze nieuwe behandeling maakt het mogelijk om uitbehandelde patiënten met prostaatkanker een langer leven met goede kwaliteit te bieden. 

Wil jij ook je snor laten staan?
Wil jij ook je snor laten staan en je laten sponsoren voor het prostaatkankeronderzoek in het UMC Utrecht? Meld je aan via vrienden@umcutrecht.nl of maak direct jouw actiepagina aan.