Granulosa Cel Tumor te lijf

Dit is de actie van Tetske van Ossewaarde
Normal eb176ca3b0924180c98fc738094860497cf77ebd
van totaal € 750 (16%)

Ik ben een GCT patiënt en leef met de voortdurende onzekerheid die hoort bij het hebben van een zeldzame kankersoort. De GCT tumoren kunnen altijd blijven terugkomen, ook na 30 jaar nog. Opereren is tot nu toe de meest effectieve behandeling, maar dat is erg belastend en er zijn ook grenzen aan hoe vaak dat kan.

Ik leef met vragen als:

"Wat zal er gaan gebeuren, wanneer gaat er weer iets gebeuren, hoe zal dat gaan, waar ontstaan mogelijk nieuwe tumoren, wat kunnen we (artsen en ik) dan doen, welke behandelingen zijn er mogelijk als opereren niet (meer) kan en welke van die behandelingen zullen aanslaan en ook; wat als er niks aanslaat."

Er is zo weinig kennis over het ontstaan, verloop en het bestrijden van Granulosa Cel Tumoren dat ik heel graag bij wil dragen aan het - door Granulosafonds Philine van Esch mogelijk gemaakte - onderzoek van dokter Zweemer in het UMC. Elke kleine stap naar meer kennis over GCT is belangrijk voor mij en alle vrouwen die worstelen met deze onbekende en zeldzame vorm van eierstokkanker. 

Het mooiste cadeau dat je mij kunt geven is een donatie aan dit fonds. Dankjewel!

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
06-02-2019 | 10:26
22-01-2019 | 14:37