Flowers won't last, but doing good will!

This is the fundraising page of Okky Jaspers
from € 7.500 (102%)

Lieve allemaal,

Helaas heeft onze goede vriend Melvin op 26 november na lang vechten, de strijd tegen een vreselijke hersentumor verloren. Velen van ons hebben Melvin leren kennen in Oostenrijk, als gepassioneerde (après)skileraar. We zijn allemaal zo geraakt door dit vreselijke nieuws, dat we mooie bloemen hebben georganiseerd voor zijn afscheid. Er wordt echter zoveel geld overgemaakt, dat we zelfs met het allergrootste boeket nog geld overhouden. Een van ons is toen met het idee gekomen om de rest van het bedrag te doneren aan een goed doel.

Op zoek naar een goed doel kregen wij een tip van de lieve ouders van Melvin, dat we ook een donatie kunnen doen aan het UMC Utrecht, speciaal voor de artsen en de aandoening van Melvin. Dit vinden wij allemaal zo speciaal, dat we direct deze pagina hebben opgezet. Met alle vrienden en kennissen vanuit de bergen hebben wij al een mooi bedrag opgehaald, maar voor onderzoek naar hersentumoren is natuurlijk veel meer geld nodig. Helaas kunnen wij Melvin hier niet mee terughalen, maar met onze donatie, en hopelijk die van jou, hopen we wel dat het UMC Utrecht, prof. dr. Robe en dr. Seute verder onderzoek kunnen doen naar de aandoening van Melvin.

Laten wij met zijn allen een klein steentje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Voor Melvin, voor alle nabestaanden, maar vooral voor iedereen die aan het vechten is tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dit is het minste wat wij kunnen doen. De eerste donatie is van een groot deel van alle vrienden uit Oostenrijk, hopelijk volgen er nog veel meer!

Lieve Melvin, wij strijden verder, voor jou! Bedankt voor alle support!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
10-03-2019 | 15:43
28-01-2019 | 16:14
10-01-2019 | 18:26
31-12-2018 | 09:27
30-12-2018 | 20:29
View all

De eerste donaties zijn gedaan, bedankt allemaal!

29-11-2018 | 12:37  Lieve allemaal, Aangezien we zijn begonnen met een bedrag verzamelen op een privé rekening, voordat we deze pagina hadden aangemaakt, staat er in 1 keer een mega donatie op de pagina. Deze is natuurlijk niet alleen van mij, dus ik wil de volgende mensen graag even noemen; Lieve Marieke, Lars en Lobke, Danike, Manon, Joeri, Suzanne, Jaco, Siebe, Lucas, Doline, Ad, Steef, Janine, Nieky, Rob, Giem, Willemijn, Sam, Lars, Tim, Daphne, Johan, Lousie, Kimberly, Mees, Chanique, Jochem, Marloes, Judith, Mellanie, Rowan, Remco, Nikki, Tom, Sabine, Marieke, Sander, Koen, Jutta en Patrick, Armin, Barbara, Stefan, Marc, Lena, Quirine, Eline, Maaike, Gert Jan, Eldert, Myrthe, Joris, Anna, Rieke, Vreni, Ebbo en Felix! Dank jullie wel!  
Read more