Stop Hersenkanker Nu!

Dit is de actie van Vrienden UMC Utrecht
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50.000 (120%)

Wij proberen hersenkanker de wereld uit te trappen.

In maart 2011 kreeg Emiel Bisschop te horen dat hij een hersentumor had. Sindsdien hoopte hij dat de vooruitgang in de wetenschap snel genoeg zou gaan, zodat er een medicijn ontwikkeld zou worden om niet dood te hoeven gaan. Emiel is op 8 juli 2016 overleden, op 39-jarige leeftijd. Het medicijn is er helaas nog niet gekomen. Wij willen dat het onderzoek naar medicijnen en de zorg voor mensen met hersentumoren wordt voortgezet.

Als vader van Emiel en goede vriend van de familie, fietsen we op 22 mei 2017 vanuit Eemnes naar La Escala in Noord Spanje, Emiels favoriete vakantiebestemming. Hiermee willen we geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar hersenkanker. Eind 2017 hopen we een zo groot mogelijk bedrag te overhandigen aan Emiels artsen van Universitair Medisch Centrum Utrecht, dr. Tom Snijders en dr. Filip de Vos.

We zijn u heel erg dankbaar,
Dick Wingelaar & Gerard Bisschop

Help mee

Help je mee om dit onderzoek mogelijk te maken?

Doneer nu via de speciale website van deze actie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
25-05-2017 | 10:00
23-05-2017 | 07:56
16-05-2017 | 09:17