Volg je hart dan gaan John en Jan van start

This is the fundraising page of John Overbeek
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 019f77992333e6f01eec4d73ee860c15cb64b40c
from € 250 (1036%)

Begin 2013 kreeg ik hartklachten, na 4 maanden kreeg ik de diagnose "eindstadium hartfalen". Ik kon niets meer en de cardiologen konden niets meer voor mij betekenen aangezien hartfalen niet te genezen is. De enigste optie was nog het plaatsen van een steunhart ter overbrugging naar een harttransplantatie. Na een uitgebreide screening had ik het geluk dat ik in aanmerking kwam voor een steunhart. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en is er een steunhart geplaatst. Na het plaatsten van het steunhart kon ik weer "redelijk goed" verder leven en kwam ik op de wachtlijst voor een harttransplantatie.

Ruim 3 jaar heb ik met een steunhart geleefd toen "het telefoontje" kwam dat er een donorhart voor mij beschikbaar was. Na een heftige en spannende harttransplantatie werd ik wakker met een "nieuw hart". U zult begrijpen hoe dankbaar en blij ik was met het "nieuwe hart" en dat er bij de artsen al zoveel kennis en kunde aanwezig was om een harttransplantatie uit te voeren. Ook ben ik de donor heel erg dankbaar voor het beschikbaar stellen van zijn/haar hart. Mijn dankbaarheid naar de donor en artsen is niet in woorden uit te drukken, zij hebben mij weer een toekomst gegeven. Het gaat nu goed met mij en ik geniet elke dag van het leven en zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Uit dankbaarheid wil ik mijn steentje bijdragen om deze actie te ondersteunen. Daarom ga ik fietsen en hopelijk krijgen we veel steun, in de vorm van een donatie. Nog meer onderzoek naar hartfalen is hard nodig, zodat deze ziekte in een vroeg stadium zoveel mogelijk kan worden behandeld. Wij hopen zodoende dat de mensen met de diagnose "hartfalen" weer een toekomst krijgen.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
29-05-2017 | 20:41 John en Jan succes met de fietstocht en veel plezier.
25-05-2017 | 18:46 Hoi John en Jan, en alle andere fietsers en begleiders, etc. etc. Heel veel succes met de actie en iedereen een machtig mooie dag toegewenst, zet 'm op. Groetjes van Paul en Mirjam. Wij duimen voor jullie 💙💙
21-05-2017 | 20:29 Zet hem op mannen ...... het is een mooie actie "onderzoek naar hartfalen " Deze onderzoeken zijn nog hard nodig.
21-05-2017 | 10:46
16-05-2017 | 23:11 Wij als stichting vinden dit een goede actie en er moet meer onderzoek komen naar de oorzaak van hartfalen.