Cancer Care Challenge: triatlon voor kankerzorg in de huisartspraktijk

This is the fundraising page of Esther Nelemans-Bleeker

( Member of team: O2 Dreamteam )

Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 450 (4%)

Beste allen,

Wij zijn drie enthousiaste huisartsen die deel uitmaken van het O2-team op de huisartsopleiding (O2 in de zin van zuurstof geven, 'ontwikkeling' van het onderwijs). Naast hele dagen driftig nadenken achter de computer en soms voor de klas, vinden wij het ook heerlijk om buiten te sporten. Toen Charles (organisator van dit evenement, zelf fanatiek triatleet en deel van ons O2-team) opperde mee te doen aan de triatlon van Utrecht als bedrijventeam van het UMC Utrecht en ons zo in te zetten voor de kankerzorg door de huisartsen werden wij direct enthousiast. We vinden het leuk om dit als team te doen, dus doen wij de triatlon in estafettevorm:

Zwemmen 750 meter: Esther
Fietsen 22 km: Tessa
Hardlopen 5 km: Eliene

Hieronder wat meer informatie over ons goede doel, de 'Cancer Care Challenge':
Het verder verbeteren van de zorg voor patiënten met kanker met een belangrijke rol voor de huisarts: dat is het nieuwe goede doel dat aan de Triathlon Utrecht is verbonden. Door een stijgend aantal oudere mensen en betere behandelmogelijkheden zijn er steeds meer mensen die moeten leven met de gevolgen van kanker. Deze mensen kunnen steeds vaker thuis - in hun vertrouwde omgeving - begeleid worden door een zorgverlener die de patiënt meestal ook nog eens goed kent: de huisarts. Met het opgehaalde geld gaan we onderwijs ontwikkelen voor huisarts en specialisten, zodat deze nieuwe vorm van samenwerking in de kankerzorg optimaal uitgevoerd kan worden.“ De fondsenwerfactie heeft een pakkende naam gekregen: Tri-2-Connect-Cancer Care Challenge.

Deelnemers zijn huisartsen uit de regio en specialisten en andere medewerkers van het UMC. Wij streven ernaar zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel. Sponsor je mee? Dan gaan wij knallen zondag 10 juli!

Liefs, Eliene, Tessa en Esther

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
31-05-2016 | 21:06