Start jouw actie voor het UMC Utrecht

Vrienden UMC Utrecht werft geld voor medisch onderzoek, innovatie en topzorg om ziekten te bestrijden die ons nu nog vaak de baas zijn. U kunt ons daarbij helpen, zodat wij zoveel mogelijk kunnen betekenen voor patiënten in het UMC Utrecht. Start nu uw eigen actie en bedenk een creatieve manier om geld in te zamelen, zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een jubileum of verjaardag. 

Read more Read less
View all campaigns
Vind je het lastig om de juiste kaart te vinden voor een ernstig zieke? Weet je niet wat je op de kaart moet schrijven of wil je gewoon iemand een hart onder de riem steken? Met de nieuwe kaartenlijn van het UMC Utrecht proberen we jou een handje te helpen!  Bij een donatie van minimaal € 7,50 ontvang je één kaartenset. Mocht je meer dan vijf kaartensets willen ontvangen, neem dan contact op via vrienden@umcutrecht.nl. De opbrengst van de wenskaarten gaat naar Vrienden UMC.
Krachtkaarten

De liefste kaartjes voor lastige momenten

11-04-2017 | 11:38 Vind je het lastig om de juiste kaart te vinden voor iemand die heel erg ziek is? Weet je niet wat je op de kaart moet schrijven of wil je gewoon iemand een hart onder de riem steken? Met de nieuwe kaartenlijn van het Wilhelmina Kinderziekenhuis proberen we jou een handje te helpen! Posted on: Krachtkaarten
Read more | View all